Barcelona: Migració: Carpa de la dona en la Trobada d'Entitats / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Migracions - Migracions

Un total de 11 entitats que treballen amb dones migrants radicades a Catalunya participaran en la Trobada d'Entitats que des del Consell Municipal d'Immigració s'organitza aquest any en la seva XIX versió.

La Carpa de la Dona s'instal·larà, al costat d'altres establertes per temes de treball, al passeig Lluís Companys - Arc de Triomf aquest diumenge 25 d'octubre. Hi seran presents un total de 40 entitats i aproximadament 400 persones voluntàries.

 

 

trobada2015 banners 544x307 2 1

"Aquest any les entitats han preparat diferents activitats per donar visibilitat a quina és la situació del dret a vot i la plena ciutadania de les persones estrangeres a casa nostra i tallers, jocs, actuacions, xerrades i vídeo fòrums molt variats. Un món d'activitats per a nens i adults per passar un dia gaudint de la riquesa de la diversitat de la nostra ciutat", assenyala el programa de l'activitat.

Entre les activitats que es realitzaran a la Carpa de la Dona hi ha: reflexionar sobre el poder i l'apoderament de les dones, conèixer dones il·lustres de tot arreu i aproximar-se a la seva trajectòria i el paper de les dones migrades com a motor de transformació, entre d'altres.

Les entitats que participaran en aquesta carpa són:

- ACESOP – Associació Cultural Educativa i Social Operativa de dones pakistaneses
- APROPEM-NOS
- Asociación Amistad de las Mujeres Filipinas
- Asociación de Mujeres E'WAISO IPOLA
- Associació Catalana de Residents Senegalesos
- Associació Salut i Família
- ATIMCA – Associació de treballadors immigrants marroquins a Catalunya
- Centro Boliviano Catalán
- Mujeres Pa'lante
- SURT, Fundació de dones, Fundació Privada
- TEAC Taller ecuatoriano de Arte y Cultura