Barcelona: La xarxa internacional PWN Barcelona posa en marxa el seu programa de "mentoring" / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Economia i Treball - Economia

Per a dones directives i emprenedores

La presentació* d'aquest innovador programa, impulsat per la xarxa internacional Professional Women Network (PWN) a Barcelona pretén ajudar a desenvolupar el potencial professional de les dones participants. Hi haurà una xerrada sobre "El lideratge de les dones", a càrrec de Jacqueline Van Paassen.

Aquest programa de mentoratge de 9 mesos de durada, liderat per Patricia Zeegers, començarà a principis de novembre i reunirà per una banda, a mentores amb una àmplia experiència de negocis i per una altra, a directives i professionals de l'entorn corporatiu, així com a emprenedores, que aspiren a créixer i avançar en la seva carrera o negoci. L'holandesa Zeegers és fundadora de Business Basecamp, que proporciona a empresàries i directives l’ajut que necessiten per a convertir els obstacles en oportunitats de negoci.

El programa, que està inclós en la quota de sòcia de PWN Bacelona, es desenvoluparà a través tant de sessions individuals amb les mentores, com en grup, i inclourà consells i trucs per al desenvolupament de carrera i orientació professional i personal específica per a cada cas.

Aquest programa de PWN Global ja funciona amb èxit en 21 ciutats diferents del món, amb més de 800 participants al 2014. Cal remarcar que més del 50% de les dones que han completat el programa van ser promocionades en les seves empreses durant els 12 mesos posteriors.

PWN Barcelona és una de les 24 xarxes locals de la Xarxa Global de Dones Professionals i Directives (PWN Global), el principal objectiu és proporcionar a les dones les eines, xarxes i recursos de suport que necessiten per assumir posicions de lideratge en el món de l'empresa.

 

* Tindrà lloc el proper dimarts 13 d'octubre a les 19h a l'espai Valkiria Hub Space, C/ Pujades, 126,  de Barcelona

 

Per a assistir a la presentació del programa, on també hi haurà un espai posterior de networking i pica-pica, cal inscripció prèvia aqui.