Córdoba: CONGRÉS XVIII Semana de ética y filosofía política: desafíos públicos / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Universitats - Conferències-Seminaris

 

El Seminari Filosofia i Gènere, del Grup de Recerca Consolidat Creació i Pensament de les Dones, per mitjà del grup d'investigació "Filósofas del siglo XX. Maestros, vínculos y divergencias" coorganitza la Taula temàtica* "Pensar con las filósofas: Europa, política, violencia" dins de la XVIII Semana de Ética y Filosofía Política. Aquesta activitat té continuïtat amb les Jornades amb el mateix títol celebrades a Santiago de Compostela el 10 i 11 de setembre de 2015.

La Taula temàtica està organitzada conjuntament amb grups d'investigació de la Universidad Autónoma de Madrid i de la Universidade de Santiago de Compostela. I està coordinada per Rosa Rius Gatell (UB), Cristina Sánchez Muñoz (UAM) i María Xosé Agra Romero (USC). A partir dels temes Europa, política i violència es presentaran les reflexions dutes a terme pels tres grups d'investigació, posant especial atenció a les aportacions de les filòsofes sobre aquests temes, tot pensant amb elles. És oberta la recepció de propostes de comunicacions sobre la temàtica, que es podran presentar fins al 15 de setembre de 2015.

Més informació

*Del 13 al 15 de gener de 2016. Universidad de Córdoba, Plaza de Puerta Nueva, s/n - 14002 Córdoba
Organitza: Asociación Española de Ética y Filosofía Política (AEEFP) amb la col·laboració del Seminari Filosofia i Gènere

Més informació