Barcelona: Un oasi per a la llibertat / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Identitats de gènere - Entorn quotidià


L'Associació Candela organitza pel proper mes de juliol, a Barcelona, un espai de trobada i socialització per adolescents d'entre 13 i 17 anys amb comportaments, identitats de gènere i sexualitats diverses i/o que s'identifiquin com a lesbianes, gais, bisexuals o trans.

 

 

oasis 1

 

 


La trobada es farà amb la col•laboració del Grup de Familiars de Persones Trans de l'Espai Trans i l'Associació de Mares i Pares de LGTB de Catalunya (AMPGIL) compta amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona i la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya.

La trobada porta per nom Oasis* i té 'objectiu d' acompanyar i apoderar als i les adolescents i crear un entorn de llibertat i seguretat des del que generar vincles d'amistat i compartir referents positius entre iguals.

Les dificultats dels i de les adolescents LGTB per al seu normal desenvolupament social són altes, així com les famílies i els espais amb adolescents LGTB no solen estar en contacte amb entitats específiques. Les activitats seran diverses: taller d'autoestima, taller d'educació afectiu-sexual, cinefòrum de campanyes contra l'assetjament LGTBfòbic, concert de cantautors/es LGTB, trobada amb referents positius LGTB, taller dirigit a les famílies dels i les adolescents...

 

 

oasis logo

 

*OASIS es portarà a terme el 17, 18 i 19 de juliol i compta amb 20 places. Les pre-inscripcions resten obertes fins al 30 de juny.

Més informació