Fort Pienc - Barcelona: Taula de solidaritat per apadrinament nena africana

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Desenvolupament - Cooperació

 

El dissabte 16 de maig, de 11 a 19 hores, podreu trobar la taula de solidaritat amb Rabiata, al  Mercat Solidarí de Segona Mà i Artesanies, que es fa al carrer,  al barri de Fort Pienc. Aquest mercat forma part del cicle de Sant Ponç 2015, que promou el Centre Cívic Parc Sandaru. Podreu trobar el mercat  a l’espai de la Carretera Antiga de Mataró, entre els carrers Marina, Sardenya i Pujades.

alt

 

El 30% dels guanys de la taula de Món Comunicació (AMC) aniran per a l'OnG Sininyassigui  de Burkina Faso, per l’apadrinament de Rabiata (Consultar la seva història)

Rabiata és una nena cega de Burkina Faso, que està estudiant  gràcies al apadrinament des de Barcelona. Maria del Prado Rocha, que forma part de l'AMC, és  voluntària de l’ONG africana  sininyassigui  i a més,  és la seva padrina, i ha celebrat diversos actes per arribar a obtenir els 1.200 euros que es necessiten per què aquesta nena pugui cursar tots els estudis secundaris  i  seguir el tractament mèdic que necessita.  Rabiata és òrfena, de pare i mare, viu amb els seus oncles i ha perdut gairebé tota la seva visió per manca d’una adequada alimentació. La família no es fa càrrec de les despeses d’oftalmologia, que està cobrint actualment la ONG (*).

L’Associació Món Comunicació (AMC), com  altres organitzacions, col.labora en aquest apadrinament, perquè Rabiata pugui continuar escolaritzada i rebi el tractament mèdic que necessita per la seva ceguesa. També es pot col·laborar en aquest apadrinament amb l l’aportació de 5 euros, com a donació.

(*) Us podeu posar  en contacte amb Maria del Prado, per Mail