Barcelona: JORNADES XV Jornades Internacionals María Zambrano: Perspectives / La Independent / Notícies gènere

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Culture - Temes Culturals

There are no translations available.

 

Les Jornades Internacionals María Zambrano*, que celebren aquest any la quinzena edició, són un referent nacional i internacional en l'estudi de l'obra de la filòsofa malaguenya. En aquesta ocasió el seu pensament es presentarà des de diverses "perspectives", com ara l'exili, la utopia, la política, la pintura, el dibuix i la música, entre d'altres.

Una selecció dels resultats d'aquestes Jornades es publicarà posteriorment a la revista Aurora. Papeles del "Seminario María Zambrano". Entre d'altres, intervenen Ana Bundgård (Aarhus Universitet), Elena Laurenzi (Università del Salento), Carmen Pardo (Universitat de Girona), Pina de Luca (Università di Salerno), així com Carmen Revilla, Rosa Rius Gatell i Virginia Trueba de la Universitat de Barcelona.

 

*Del 4 al 5 de maig de 2015. Sala Gran, Facultat de Filosofia, Universitat de Barcelona. c/ Montalegre 6. Barcelona

Organitzen: Seminari María Zambrano (UB), Projecte "Filósofas del siglo XX. Maestros, vínculos y divergencias" i Col·laboren: Ministerio de Economía y Competitividad, GRC Creació i Pensament de les Dones, Departament d'Història de la Filosofia, Estètica i Filosofia de la Cultura (UB)

Més informació