“Les dones hem tingut una presència destacada i destacable en aquest Fòrum Social Mundial”

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Desenvolupament - Cooperació

Aquest matí a Dakar - Senegal s'ha inaugurat l'Assemblea de Dones del Fòrum Social Mundial 2011 (FSM) amb més de mil dones.    fsm“Les dones hem tingut una presència remarcada i remarcable en aquest FSM”: Aquestes paraules ha donat inici a l'Assemblea organitzada per la Comissió de Dones, Gènere i Equitat.

 

L'Assemblea s'ha inaugurat en dues grans haimes envoltades d'un ambient festiu amb música i balls amb la participació de més de 1000 dones. 

La assemblea de dones trigara dos dies: la jornada d'avui esta dedicada a escoltar i recollir les aportacions de les organitzacions de dones presents i preparar una declaració consensuada.  Al segon dia de l'Assemblea es continuara debatin sobre els continguts de la declaració i es difondran les reflexions recolzades.

La taula que presideix l'Assemblea està conformada per les següents organitzacions: Unesco Dones, Via Camperola, Articulació feminista Marcosur, Marxa Mundial d'Àfrica, Associació de Dones de Recerca i Desenvolupament, Gènere en Acció i representants de la Comissió de la Dona del Congrés  de Africà.