Espanya - Perú: Inventari a favor de l'alegria / La Independent / notícies amb visió de gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Drets Humans - Drets de les Dones - Drets de les Dones

"Giulia Tamayo: inventari a favor de l'alegria" és el títol d'un llibre ple de les vindicacions, reflexions i anàlisi d'aquesta gran defensora dels drets humans i activista feminista, reconeguda per la seva valuosa tasca d'investigació i denúncia dels casos d' esterilització forçada al Perú.

 

 

Giulia

 

José María García Ríos, còmplice i compilador, comparteix aquest llibre, a un any de la mort de Giulia. I representa un merescut homenatge a tota la seva trajectòria de vida, dedicada a la defensa dels drets humans i la dignitat de la vida.

La primera part del llibre és un recull dels seus escrits breus d'aquest segle, principalment dels seus cinc últims anys. La segona part reuneix una antologia de les pàgines que va redactar en els seus pertinents informes de drets humans i en les seves contribucions acadèmiques.

El llibre està disponible en línia al web de Arrels i Ales, organització que Giulia Tamayo va fundar juntament amb José María García Ríos. I està dedicat a totes les activistes feministes, defensores i defensors de drets humans, organitzacions i moviments socials, als qui la vulguin conèixer com humana transformadora i vital.