Barcelona - Burkina Faso: 14 d'abril, Festa d'aniversari per apadrinar una nena / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Desenvolupament - Cooperació

Rabiata és una nena de Burkina Faso, que ha pogut estudiar fins ara gràcies al apadrinament des de Barcelona

 

alt

L'Associació Món Comunicació (AMC), igual que altres organitzacions, ajuda i apadrina una nena de Burkina Faso, perquè pugui seguir la seva escolarització i el tractament mèdic que necessita per la seva ceguesa.

alt

Maria del Padro Rocha, que forma part de l'AMC, farà una festa de solidaritat, celebrant el seu aniversari el 14 d'abril en un restaurant africà de Barcelona, tot demanant l'aportació de 5 euros, com a donació per a la continuïtat de l'apadrinament de Rabiata. Aquesta nena és òrfena, de pare i mare, viu amb els seus oncles i ha perdut gairebé tota la seva visió per manca d'una adequada alimentació. La família no es fa càrrec de les despeses d'oftalmologia, que està cobrint actualment la ong  sininyassigui.org.

"Per aquesta raó- explica Maria del Prado - des de fa temps estem realitzant aquests esdeveniments, perquè encara ens falta recaptar molts diners ... Encara no podem cobrir l'escolarització de secundària, que són 6 anys (de 12 a 18). L'escola Philagora on estudia aquesta nena cega es troba a Ougaadogo capital de Burkina Faso, i la manté l'ong amb la qual col·laborem des de fa 6 anys, que dóna suport a projectes solidaris d'educació".

* Ingrés aportació de 5 euros a: ong

Cal confirmar assistència abans del dijous 9 d'abril a Maria del Prado Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la  '; document.write( '' ); document.write( addy_text37693 ); document.write( '<\/a>' ); //--> Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

El restaurant africà ofereix un menú degustació amb menjar, beguda i postres Tots els plats van amb pa pita i costen 12,90 euros.