Barcelona:Taller d'anàlisi de lideratges, relacions de poder i equitat a l'organització / La Independent / Notícies / Gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Apoderament i Lideratge - Organitzacions socials

 

"Com millorar i transformar el funcionament de la teva entitat: Taller d'anàlisi de lideratges, relacions de poder i equitat a l'organització".

 

Acsur

   

Aquet taller s'impartira per la Cooperativa Pandora Mirabilia, i tindrà lloc el proper dissabte 7 de març. L'activitat l'organitza ACSUR Catalunya amb la col·laboració de la Comissió de gènere de Lafede.cat - Organitzacions per a la Justícia Global i el finançament de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

Es tractaran temes com:  Per què creiem que hi ha desigualtats de poder a les organitzacions? Com podem transformar les dinàmiques de relació per afavorir l'equitat en els equips de treball? De quina forma podem millorar la gestió de conflictes a la nostra entitat? Els lideratges femenins són diferents? Com podem fomentar els lideratges compartits i alternats? De quina forma podem establir formules per cuidar els equips de treball? Com es pot aterrar en la missió, visió i valors d'una entitat en formes organitzatives concretes?

Aquest taller està adreçat a persones treballadores i activistes d'ONG, empreses socials, cooperatives, entitats i col·lectius de tota mena que vulguin respondre a les preguntes plantejades, aprofundir en el diagnòstic de poder i lideratges en la seva organització i afavorir l'equitat organitzacional.

 

 

*El taller és gratuït i les places són limitades. Per inscriure-us,   Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la abans del 5 de març de 2015.