Catalunya: aprovada la tramitació parlamentaria de la proposició de llei d'igualtat efectiva / La Independent / Notícies gènere

Atención, abrir en una nueva ventana. PDFImprimirCorreo

Igualdad - Igualdad

No hay traducción disponible

Avui, 5 de març, el ple del Parlament ha aprovat la tramitació de la proposició de llei d'igualtat efectiva entre homes i dones.

La proposició, consensuada pels grups de CiU, ERC, PSC,  ICV-EUIA,CUP, recupera, en gran part, la proposta de llei que va elaborar el govern tripartit amb una gran participació del moviment de dones, ja que més de 400 grups hi feren aportacions.

 

Votacio 5.03.15

Fotografia web Parlament. El ple votant l'esmena de retorn del PPC

Despres d'un llarg cami i diversos tramits parlamentaris, la llei s'ha tramitat per via d'urgència i aviat començaran les compareixences i treballs parlamentaris.

Sergio Santamaría (PPC) ha presentat l'esmena de retorn que el seu grup havia presentat contra la proposició, en el debat de la qual hi han intervingut Violant Cervera (CiU), Rosa Amorós (ERC), Montserrat Capdevila (PSC), Marta Ribas (ICV-EUiA), Inés Arrimadas (C's), Isabel Vallet (CUP) i Marina Geli (no adscrita).

Segons els diferents grups es preveu que la llei estigui aprovada el proper mes de juny.

Montserrat Gatell, presidenta de l'ICD i Núria Balada, directora de l'ICD, han seguit el ple, així com  diverses representants d'entitats de dones.