Barcelona: Torna el TEDxBarcelona Women! / La Independent / Notícies gènere

No hay traducción disponible

El proper 10 de juny és la pròxima cita amb TEDxBarcelonaWomen, que es presenta amb el títol Let's shift the balance!, al Casinet del Poblenou de Barcelona. Ja es poden comprar les entrades a través de la pàgina web, actualitzada amb la darrera informació d'aquesta edició, i on es pot veure un avançament del programa.

Aquesta tercera edició del TEDxBarcelonaWomen comptarà amb 25 ponents del més alt nivell que es repartiran en tres eixos temàtics principals: Invertir en dones, Dones i mitjans i Implicar els homes.

Així, al llarg de la jornada, es podran escoltar les experiències, per exemple, de la francesa Nora Poggi, directora del documental She Started que presenta models de dones emprenedores exitoses per tal d' animar a les joves cap a la creació dels seus propis negocis, de Babou Olengha-Aaby, de Noruega, fundadora de la plataforma Mums means business, de Tomas Agnemo, fundador de la xarxa Men Engage Europe Network, o de l'escriptora i periodista Marianne Pearl, de Chime for change, entre d'altres.

Es pot visitar la web i compartir la informació en les xarxes socials per a participar i contribuir en una societat més igualitària on invertir en dones, en talent femení, signifiqui invertir en un món millor. (aquest mes de març hi ha una promoció per a les 50 primeres persones inscrites, que guanyaran una samarreta de l'esdeveniment).