Barcelona: Exposició "Identitat Esculpida" de Mar Hernández Plana / La Independent / Notícies Gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Cultura - Art

 L'exposició "Identitat Esculpida" de Mar Hernández Plana, versa sobre la superació del càncer de mama i l'esport.  Inaugurada al Museu Colet, el dia 10 de febrer, hi romandrà exposada fins el dia 25.

 

 

Expesicion breve

Foto: Jordi Estruch

 

La presidenta de l'Institut Català de les Dones, Montse Gatell, i el secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, inauguraran l'exposició "Identitat Esculpida" de l'escultora Mar Hernández Plana. Es tracta d'un projecte sorgit del procés personal d'aquesta artista per superar el càncer de mama, on l'esport té un paper primordial.

L'exposició és un recull d'imatges que tracten simbòlicament aquest procés i que aborden la transformació viscuda per l'artista, no només física, sinó en tots els aspectes i facetes personals. No és ella la que mesura i proporciona la figura humana, sinó que ella és la dibuixada i mesurada; no és ella qui modela, sinó que és modelada, des de l'extirpació, i acaba abocada al seu propi procés de reconstrucció.

L'acte d'inauguració comptarà amb la presència del doctor en medicina esportiva Joan Vives i de l'esportista Josef Ajram. L'exposició podrà ser visitada fins el 25 de febrer. 

 

*L'entrada és lliure i gratuïta.