Marroc:“Trobada per al Diàleg Democràtic” a Rabat / La Independent / Notícies Gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Cultura - Temes Culturals

Sessió amb Touria Majdouline, poeta, ex Secretaria General de la Comissió Nacional Marroquí per a la UNESCO i Secretaria General de la Trobada pel Diàleg Democràtic.

 

 

touria-majdouline

 

 

 

La Secretaria General de la “Trobada pel al Diàleg Democràtic” va convocar a una sessió de debat sobre “la cultura del odi: les seves repercussions i les maneres d'afrontar-la

Aquet tema s’organitzà dins del marc de la reunió mensual que l’Associació Trobada pel Diàleg Democràticpromou cada primer dimecres de mes, amb l’objectiu de dialogar sobre les causes d’interès social, les preocupacions i les preguntes que exigeixen la via d’una reflexió i d'un diàleg democràtic.

Es va triar aquesta temàtica “La cultura del odi: les seves repercussions i les maneres per afrontar-la  a causa dels seus reptes en aquests moments i de les incidències socials nacionals i internacionals.

La participació en aquest acte fou de professionals i activistes de l’àmbit de la societat civil, i d' interessats i interessades en aquests temes des de l'àmbit de drets i política.

L'acte va ser a Rabat, a la seu de la Biblioteca Nacional de la Monarquia Marroquí, aquest dimecres 4 de febrer de 2015.