Internacional: ONU. Beijing + 20 i mes / La Independent / Notícies / Génere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Apoderament i Lideratge - Moviments Socials

 

Del 9 al 20 de març de 2015, se celebrarà la 59a sessió de la Comissió de la Condició Jurídica i Social de la Dona.

 

 

ecmia-600x449

 Foto: ECMIA. Dones Indígenes Peruanes convoquen a la trobada, rumb a Conferencia de l'Ònu. 

 

Aquesta trobada es realitzarà a la seu de Nacions Unides (ONU) a Nova York. Hi participaran representants dels estats membres de l'ONU, i organitzacions no governamentals (ONG), amb el requisit d'estar acreditades davant l'ECOSOC (Consell Econòmic i Social), de totes les regions del món.

La Comissió durà a terme una revisió dels progressos que s'hagin aconseguit des de la creació de la de la Declaració i Plataforma d'Acció Beijing, en la quarta conferència mundial sobre la dona del 1995.
A les sessions del programa de la trobada (Beijing + 20) s'abordaran els reptes actuals, oportunitats per aconseguir la igualtat de gènere, l'empoderament de les dones per al seu desenvolupament, creant objectius posteriors al 2015.

L'examen i els debats es realitzaran, exhaustivament, als estats participants des de l'àmbit nacional, regional i mundial, exigint que expliquin els progressos aconseguits i les dificultats amb les que es troben per la consecució dels objectius marcats en la Declaració i Plataforma de acció de Beijing.