Catalunya: Sessions sobre tractament mediàtic de la violència masclista en universitats / La Independent / Notícies Gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Comunicació - TICS - Publicitat - Formació

S'impartiran sessions de formació sobre el tractament mediàtic de la violència de gènere per a estudiants de comunicació en deu universitats catalanes, gràcies a un conveni subscrit entre el Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) i l'Institut Català de les Dones (ICD).

 

CAC-ICD

Montserrat Gatell de l'ICD i Roger Loppacher del CAC en la signatura del conveni.

L'objectiu és donar eines a futurs i futures professionals de la comunicació per millorar la representació mediàtica d'aquesta xacra i avançar en la seva eradicació.

Les sessions ja van començar a realitzar-se i es duran a terme a: Universitat Abat Oliva, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Barcelona, Universitat de Girona, Universitat de Lleida, Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat Pompeu Fabra, Universitat Rovira i Virgili, Universitat Ramon Llull i Universitat de Vic.

El plantejament de les classes-tallers serà eminentment pràctic. Es buscarà la reflexió i la participació activa de l'alumnat a partir de la introducció de conceptes bàsics sobre les qüestions de gènere aplicades a la formació i la comunicació. Es treballarà a partir del debat i l'anàlisi de casos pràctics reals apareguts en els mitjans de comunicació.

 

Més informació:
ICD
CAC