Barcelona: Escombrant la pobresa. SURT de Concert! / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Cultura - Música

 

Surt Concert 1

 

El passat 20 de novembre la Fundació SURT va portar a terme un concert solidari en el que volia fer visible com afecta a les dones aquesta crisi. Fina Rubio, presidenta de la fundació deia “La pobresa femenina no és un tema nou, partim d’una situació de desigualtat de base i d’una afectació major en l’inici de la crisi. Cal que les polítiques públiques comencin a aplicar de forma clara la perspectiva de gènere en les polítiques de lluita contra la pobresa i l’exclusió i les polítiques d’ocupació.

 

El concert volia recollir fons per al programa Obrint Portes que vol ser una eina per a totes aquelles dones que han perdut les seves xarxes de suport i que es troben en una situació de desemparament. L’objectiu principal és millorar la qualitat de vida de les dones des de la perspectiva de l’empoderament com a eix central, defugint d’una visió merament assistencialista.

Al concert van actuar grups destacats del panorama musical de Catalunya: TheMamzelles, Lidia Pujol i Renaldo i Clara i com a mestre de cerimònies van tenir el músic i actor Marc Martínez.

 

 

Surt concert 4

 

 

 

 

  Surt-Concert 2     Surt concert 3