L'IDHC Convoca una borsa de viatge

Atención, abrir en una nueva ventana. PDFImprimirCorreo

Convocatorias-Comunicados - Becas y Subvenciones

No hay traducción disponible

 

 Derechos Humanos

Convocatòria d'una Borsa de Viatge i Estada de Formació per a realitzar el 33º Curs Anual de Drets Humans.

L'IDHC convoca una borsa de viatge i estada de formació per realitzar el 33è Curs anual de drets humans, que tindrà lloc a Barcelona del 2 al 19 març de 2015.

La convocatòria* s'adreça a activistes dels drets humans que treballen en l'àmbit del desenvolupament, residents a qualsevol país d'Amèrica Llatina, i té una dotació de 1.500 euros per cobrir la matrícula, el viatge i l'allotjament a Barcelona. La convocatortòria estarà oberta fins al 26 d’octubre del 2014.

 

Derechos Humanos 2

 

* Es comunicarà la decisió de la comissió d'adjudicació de becas, el 3 de novembre de 2014, fent-se pública a la pàgina web de l'IDHC, i també per correu electrònic a totes les persones sol·licitants. Fins a aquest moment, tal i com es recull a les bases de la convocatòria, no s'atendran comunicacions relacionades amb aquesta qüestió.

La resposta  aquesta convocatòria no suposa automàticament la preinscripció al curs. Aquesta es realitzarà mitjançant el formulari en línia que es trobarà obert a la pàgina web de l'IDHC a partir del 13 novembre 2014.

 

Bases.  

Informacion sobre el curso.   

Formulario solicitud de becas

Instrucciones para rellenar el  formulario solicitud

*Les persones interessades a participar hauran d'enviar el formulari disponible a la pàgina web de l'IDHC.