Barcelona: EXPOSICIÓ Isabel Banal: Via LacteaL'exposició "Isabel Banal / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Cultura - Art

L'exposició "Isabel Banal Via Lactea" forma part del cicle d'exposicions "Blanc sota negre. Treballs des de l'imperceptible / 5" comissariat per Joana Masó (Centre Dona i Literatura) i Assumpta Bassas (Universitat de Barcelona). En aquesta exposició*, l'artista mostra projectes oberts i de llarg recorregut disposats sobre cinc taules. La taula ha estat un dels elements centrals des dels inicis de la seva trajectòria, en referència a l'espai creatiu i domèstic, però també com una metàfora de la terra i del sòl. 

En aquest marc, la comissària i directora del Museu de Gant Catherine de Zegher impartirà una conferència sobre l'artista Simryn Gill vinculada a algunes temàtiques de l'exposició. 

Hi ha d'altres activitats relacionades: Inauguració. Dimarts 23 de setembre de 2014 a les 19h; Conferència. Divendres 26 de setembre de 2014 a les 19h amb Catherine de Zegher: L'absència de treball. Sobre la versatilitat i reversabilitat de l'art; i Taller Entremestres amb l'artista.Dissabte 25 d'octubre de 2014 d'11h a 18h (Inscripció gratüita del 23 de setembre al 24 d'octubre a través de l'adreça  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Places limitades: 25 persones).

 

*Del 23 setembre al 16 de novembre de 2014.Arts Santa Mònica, La Rambla 7, Barcelona
Més informació