L'Hospitalet: Documental: Determinants de la Salut a l’Auditori Barradas / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Salut - Salut de les dones

alt

 

El  dimecres 25 de juny, SICOM estrena* el documental Determinants de la Salut inclòs en el projecte La Salut el Negoci de la Vida. Lloc: Auditori Barradas de Hospitalet de Llobregat.

És un documental dedicat a les desigualtats en salut causades pel sistema econòmic i les polítiques públiques. Tracta de la conseqüències que sobre la salut tenen la manca de feina, l’alimentació condicionada als recursos econòmics, la privatització de l’aigua, l’absència real de dret a l’habitatge, la qualitat de l’aire i del medi ambient o el procés de privatització de la sanitat.

Tot plegat evidencia que l’esperança de vida està relacionada amb la qualitat de vida i que ser pobre o no tenir feina significa morir abans i patir malalties evitables.

Ho expliquen a través dels testimonis de persones i l’explicació d’experts com Joan Benach, Carme Borrell o Toni Barbarà.

 

Informació: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la   

Trailer a Sicom

*Auditori Barradas (Rambla de Just Oliveras Arús, número 56, de l'Hospitalet de Llobregat, metro de “Just Oliveres”).


Programació:

18.30h. Presentació dels projectes de Futur de SICOM: Plataforma comunicativa audiovisual

19.15h. Projecció del documental La Salut el Negoci de la Vida – Determinants de la Salut

20.30h. Col·loqui

Prèviament a les 17 hores projecció de Pagar per Viure on s'expliquen les conseqüències de les llistes d’espera i les derivacions a la privada

Pagar per Viure i Draps Bruts, han estat possible gràcies al micromecenatge.