Barcelona: Calala repartirà 20.000 € a grups de dones de l'Estat Espanyol i de l'Amèrica Llatina / La Independent / Notícies Gènere

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Apoderament i Lideratge - Social organizations

There are no translations available.

calala

Lliurarà els diners recaptats el 2013 i inicia la seva campanya de recullir fons d'aquest any a l'espera d'augmentar en 4.000 € el suport. Una forma de fer front a les retallades del 50% en ajudes estatals per a la igualtat.

 "Volem renovar el nostre suport a les organitzacions que es van beneficiar del nostre programa de donacions el 2013, i ens agradaria estendre'l a més grups", assenyala  Calala en un comunicat en què demana aportacions per a la nova gestió de sostenibilitat de moviment de dones.

Com a producte de les aportacions aconseguides el 2013, enguany es repartiran 10.000 € a xarxes i grups de dones de l'Estat Espanyol i la mateixa suma està destinada al seu Programa d'Organitzacions de dones de Llatinoamèrica i el Carib.calala 2

Les agrupacions que a l'Estat Espanyol van rebre suport l'any passat són: Tamaia-Viure Sense Violència; La Fondona, Fons de Documentació Feminista/LGTBI/Queer; Mujeres con Voz; Brujas Migrantes; grupo de trabajadoras del hogar de Sevilla; y la Red de Mujeres Latinoamericanas y del Caribe en España.

A Amèrica es va lliurar diners a la Colectiva Juvenil Feminista del Salvador, el Foro de Mujeres por la Vida de Honduras y el Grupo de Mujeres Ixchel de Guatemala.

Calala

Col·labora aquí