Catalunya: Neus Bonet, nova Degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Comunicació - TICS - Publicitat - Mitjans

Neus Bonet

 

Així ho ha comunicat la Junta Electoral Central després de verificar la candidatura "Més periodisme", l'única que s'ha presentat a les eleccions. El traspàs de poders i càrrecs entre l'actual i la nova Junta de Govern serà el pròxim 18 de març.

La periodista Neus Bonet serà la nova Degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya en substitució de Josep Maria Martí, qui ha ocupat aquest càrrec en els darrers quatre anys.

Bonet, editora i presentadora de l'Informatiu Migdia de Catalunya Ràdio, i fins ara vicedegana de la institució, ha encapçalat la candidatura "Més periodisme" , formada per Marc Vidal, Josep Maria Martí, Teresa Turiera, Jordi Navarro, Núria de José, Ramon Besa, Jordi Basté, Sílvia Cobo, Carles Prats, Ismael Nafria, Mònica López, Alicia Oliver, Gemma Torrents, Francesc Canosa i Laia Forés.

Aquesta junta es complementarà amb les candiatures presentades a les diferents demarcacions i que estan encapçalades per Sara Sans a Tarragona, Joan Ventura a Girona, Sílvia Tejedor a les Terres de l'Ebre, Rafael Gimena a Lleida i Gonçal Mazcuñan que serà el President de la recentment creada demarcació de la Catalunya Central.

Com determinen els Estatuts del Col·legi de Periodistes de Catalunya, en tractar-se de candidatures úniques, aquestes han quedat automàticament proclamades després que la Junta Electoral Central les hagi certificat validant els avals i els suports necessaris per a presentar-se.

El traspàs de poders i de càrrecs entre l'actual Junta i la nova Junta de Govern serà el pròxim 18 de març.