Barcelona: Cicle de Debats #Futur organitzat pel CPC amb Cilla Benkö i Mònica Terribas / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Comunicació - TICS - Publicitat - Mitjans

Cilla Benkö, Directora General de la Ràdio Pública Sueca, i Mònica Terribas, periodista de "El Matí de Catalunya Ràdio", participaran aquest dijous 23 de gener en el Cicle de Debats #Futur organitzat pel Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Com estan afrontant els mitjans de comunicació públics aquesta època de crisi?. Com els afecta a la seva estabilitat, pluralitat i independència a l'hora de desenvolupar la seva responsabilitat social? Sobre aquesta temàtica girarà el quart debat del Cicle de Debats #Futur que organitza per segon any consecutiu el Col·legi de Periodistes de Catalunya conjuntament amb l'Obra Social de "la Caixa".

El debat, que tindrà lloc aquest dijous 23 de gener a les 19:00h al Caixa Fòrum, serà moderat pel periodista Rafael de Ribot, i les ponents convidades seran Cilla Benkö, Directora General de la Ràdio Pública Sueca, i Mònica Terribas, periodista de "El Matí de Catalunya Ràdio".

El Cicle de Debats #Futur està obert a tots els col·legiats/des i estudiants de periodisme. Prèviament a l'acte hi ha l'opció de fer una visita guiada gratuïta a l'exposició del Caixa Fòrum.

Per assistir al Cicle cal inscripció prèvia.