Jennifer Pareja, millor jugadora de waterpolo del món el 2013

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Sports - Sports

There are no translations available.

Jennifer-Pareja-

Jennifer Pareja. Foto natació.cat

Com diu ella mateixa: "Ser esportista no és fácil i molt menys si ets dona"

Fa pocs dies i amb la concessió de la Pilota d'Or del món del fútbol, els mitjans de comunicació i la societat en general ho van viure com un fet excepcional que és el que sol passar sempre quan el món masculí esportiu es posa en marxa. Portades de diaris, programes especials de Ràdio i TV....... Res de nou i que no sàpiguem.

Però......fa més o menys una setmana una esportista del CN Sabadell va ser nomenada la millor nadadora del món de l'any 2013. Ni portades, ni programes especials ni amb prou feines mitja página als diaris esportius.....Res de nou quan es tracta d'una esportista i de l'esport femení.

Jennifer Pareja (Olot 1984), nadadora del CN Sabadell i membre de la selecció espanyola de waterpolo (campiona mundial d'aquesta especialitat) fou proclamada la millor jugadora del món del 2013.

Pareja és la guanyadora de tots els títols del 2013 amb el seu club i amb la selecció espanyola ha estat guardonada per la Federació Internacional de Natació (FINA) com la millor jugadora mundial del 2013 amb un 59,3% dels vots emesos pels representants de les Federacions integrades a la FINA, pels comités de l'ens i per experts del món dels esports aquàtics. Darrera seu ha quedat una altra de les seves companyes, Laura Ester.

Durant el 2013 la nadadora olotina va ser distingida també amb el títol de millor jugadora europea, ja que als títols europeus i mundials aconseguits amb la selecció espanyola, cal destacar els obtinguts amb el CN Sabadell: Supercopa, Lliga i Copa del Rei.

Com diu ella mateixa: "Ser esportista no és fácil i molt menys si ets dona".