El Col·legi de Periodistes a la Comissió Nacional per a una Intervenció Coordinada contra la Violència Masclista / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Comunicació - TICS - Publicitat - Llibertat d'Expressió

Notícia publicada al web del CPC

El passat 27 de novembre es va reunir al Palau de Pedralbes la Comissió Nacional per a una Intervenció Coordinada contra la Violència Masclista, on hi va participar Marga Solé, Delegada de Gènere del Col·legi de Periodistes.

A la Comissió, que dirigeix el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya amb la participació de l'Institut Català de les Dones, es va presentar el programa "Estimar no fa mal. Viu un amor lliure de violència". En aquesta campanya es fan recomanacions de sensibilització i prevenció per detectar les actituds que poden comportar una possible violència masclista.

La Comissió també va valorar les recomanacions i conclusions de l'" Informe Jurídic sobre els drets de les dones adolescents davant la violència masclista de la parella o anàlogues", que va presentar l'Associació de Dones Juristes.

Al mateix temps, es van presentar les principals novetats i iniciatives de l'acció de Govern per tal d'implementar el model d'intervenció amb infants i adolescents en situacions de violència masclista.