Barcelona: Taula Rodona al CPC: ON ÉS L'ESPORT FEMENÍ ALS MITJANS? / La Independent / Notícies gènere

Atención, abrir en una nueva ventana. PDFImprimirCorreo

Comunicación - TICS - Publicidad - Medios

No hay traducción disponible

Davant la invisibilitat, encara massa frequent, de l'esport femení als mitjans de comunicació, l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya (ADPC), amb el suport del Col·legi de Periodistes de Ctalunya (CPC), La Caixa i Gaes, convoca una Taula Rodona* per reflexionar sobre aquesta realitat.  

La Taula serà presentada per la periodista Maria Eugenia Ibánez

Hi participaran: Ángel Cárceles,periodista de Teledeporte, RTVE; Anna Caula, entrenadora del Club de bàsquet Uni Girona i de la selecció espanyola Sub-20; Anna Corbella, regatista; Edu Polo, cap d'esports de la Cadena SER Barcelona; Willy Romero, jugadora del FCB i de la selecció espanyola; Anna Tarrés, exseleccionadora de natació sincronitzada; Natàlia Arroyo, exjugadora de futbol, entrenadora i periodista del diari ARA; Lluís Cervelló, director de Futcat i narrador de futbol femení a TV3; Patrícia Coma, cap de relacions externes i d'organització del futbol femení del RCD Espanyol; Mònica Garcia, jugadora de rugbi. UE Santboiana; Mar Rovira, exjugadora de bàsquet; Manuel Leandres, president de l'Esportiu Castelldefels Handbol; i Maria del Mar Latorre, vocal de la Federació Catalana d'Handbol.

*Dijous, 21 de novembre de 2013 a les 18.30 h. al Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya 10, Barcelona).