Jornada "Masculinitats i Diversitat Cultural" a la seu de l'ICD /La Independent/ Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Identitats de gènere - Noves masculinitats

A la Jornada "Masculinitats i Diversitat Cultural", que se celebrara a l'ICD el dia 25 d'octubre de les nou del matí fins a les tres del migdia, es debatrà sobre els canvis, percepcions i valors de la masculinitat vista des de la perspectiva d'homes de diferents procedències i cultures.

A l'obertura de la Jornada hi seran presents: Xavier Bosch, Director General d'Immigració de la Generalitat de Catalunya; Núria Balada Directora de l'Institut Català deles Dones i Raúl Martínez, Sotsdirector de la Fundació Cepaim. La ponència marc serà a  càrrec de Javier Urra, Dr. en Psicologia Clínica, que serà presentat per Daniela Gallego, Tècnica de l'Àrea de Gestió de la Diversitat de la Fundació Cepaim.

A la Jornada hi haurà la presentació del llibre: ¿Y ellos qué? Opiniones y actitudes de los hombres ante la violencia de género de Bakea Alonso, Coordinadora de l'Àrea d'Igualtat d'Oportunitats, No Discriminació i Gestió de la Diversitat de la Fundació Cepaim, que serà presentada per: Montserrat Garcia, Tècnica de l'Àrea d'Igualtat d'Oportunitats i No Discriminació de la Fundació Cepaim.

A la Taula rodona Canvis en les relacions de gènere a partir del'experiència migratòria, des d'una perspectiva masculina, hi participaran : Wenjun Gao, Membre de la comunitat xinesa; Jean Bosco, President d'AFRICAT, Associació Africana i Catalana de Cooperació; Adrian Crescini, Psicòleg social. Membre de La Xixa Teatre, Teatre Social i de l'Oprimit; Miguel Jiménez Martínez, Orientador Pedagògic de la Fundació Secretariat Gitano de Sabadell; i Mohamed Ait Abou,Mediador intercultural comunitari de l'Associació ACISI-Tortosa.

La Cloenda serà a càrrec del Patró de la Fundació Cepaim, Amadou Bocar Sam i de Bàrbara Roig Merino, Responsable del Servei Municipal d'Atenció a homes per la promoció de relacions no violentes, SAH, Ajuntament de Barcelona.

ra: