11 setembre 2013: gran cadena humana per la independència /La Independent/Notícies Gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Apoderament i Lideratge - Moviments Socials

La presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Carme Forcadell, reescollida per un any més en el càrrec per la membresia, 75 persones del Secretariat Nacional votades en les eleccions del passat 8 de juny, i Muriel Casals, presidenta d'Omnium Cultural van anunciar ahir, dimecres 19 de juny, que el proper 11 de setembre organitzaran una gran cadena humana per reivindicar la independència de Catalunya.

Ambdues han fet  una crida a la mobilització ciutadana explicant que l’objectiu d’aquest acte, és fer “un pas més de la societat civil en el camí per assolir l’objectiu de la llibertat nacional de Catalunya” i que es tracta de “mobilitzar centenars de milers de persones al carrer coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya” ja que "el sentiment de la Diada del 2012 continua viu i que la ciutadania no s'aturarà fins a aconseguir que Catalunya sigui "un nou estat d'Europa"".

Forcadell, ha reclamat al govern i als partits polítics "passos clars" cap a La Independència. L'ANC aposta per “aconseguir que el 2014 quedin establertes les condicions objectives i necessàries per a aconseguir la independència”.