L'espot guanyador de la 4ª edició del concurs (RE)imagina't s'emet per tv3 el diumenge 12 de maig en el programa TAGS! /La Independent/ Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Comunicació - TICS - Publicitat - Publicitat

Televisió de Catalunya i l'Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació col·laboren en la 4ª edició del projecte (RE)imagina't, fem un espot no sexista!

L'storyboard guanyador ha estat seleccionat d'entre un total de 88 treballs, en la realització dels quals han participat 355 joves de 8 poblacions diferents.

Aquest any, a més, el jurat ha decidit fer tres mencions especials a d'altres treballs que també han destacat per la seva creativitat i la cura en la realització dels storyboards.

El Grup guanyador ha estat l'Escola Jesús-Maria Sant Gervasi de Barcelona amb Mixtflors de les alumnes Alba Rubio, Maria Alloza, Cristina Vehí i Maria Martin.

Un Accèssit ha estat aconseguit per l'Escola Jesús-Maria Sant Gervasi de Barcelona amb Salp de les alumnes Ana Alfonso, Sergi Pérez, Paula Liesa i Lidia Carós.

Un altre Accèssit ha estat per a l'Institut Numància de Santa Coloma de Gramenet amb l'espot de títol Rilex de l'alumnat Genis Alcantarilla, Deray Rojo, Sara Paniagua, Guillem Pacheco, Dèlia Garcia i Mireia Valdemoro

I encara un darrer Accèssit per a l'Escola Maristes de Rubí amb Instant de l'alumnat Magda Berchin, Anna Bornás, Oscar Garcia i Albert Pertegós.