IMAGINAR UNA ALTRA PUBLICITAT. Acte de clausura de la 4ª edició del concurs (RE)Imagina't.

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Media - ICT - Publicitat

There are no translations available.

Televisió de Catalunya i l'Observatori de les dones en els mitjans de comunicació treballen conjuntament en el projecte (RE)imagina't, fem un espot no sexista!

L'acte* comptarà amb la participació dels grups guanyadors i amb un diàleg entre l'escriptora Gemma Lienas i la directora de cinema Elena Trapé.

En el context dels debats contemporanis relacionats amb la necessitat de trobar noves fórmules per renovar les pràctiques socials i comunicatives l'Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació proposa un espai de reflexió sobre la publicitat i els seus reptes pel que fa a la representació de la diversitat. Quines innovacions s'han produït en aquest àmbit? Com afavorir les corresponsabilitats familiars i domèstiques?

Com evitar el sexisme i l'androcentrisme amb creativitat? Quines responsabilitats socials s'haurien d'esperar d'aquest mitjà de comunicació? Aquestes i d'altres preguntes formaran part dels continguts d'aquest acte en el qual, al costat d'un diàleg entre dues creadores, es presentaran també els treballs guanyadors de la 4ª convocatòria del concurs (RE)imagina't.

L'acte conclourà amb la pre-estrena de l'espot guanyador (Mixtflors, de l'Escola Jesús-Maria Sant Gervasi) i amb l'entrega de premis per part d'en Zep, l'Aidi, la Sam i el Rüls, els protagonistes del programa TAGS de TV3.

 

*Dimarts 30 d'abril de 2013 a les 19:00h a l'Espai Francesca Bonnemaison, Sant Pere més baix, 7 Barcelona. (Entrada gratuïta. Aforament limitat)