Mercat Solidari de Roba i Complements Fashion for Feminism

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Cultura - Temes Culturals

Calala organitza aquest mercat el 27 d'abril de 2013 a Ca la Dona*. Es tracta d'un esdeveniment amb finalitats solidàries en el què hi haurà activitats per a nens i nenes, així com per a persones adultes, i que reunirà públics i projectes ben diversos.

Al Mercat Solidari de Roba i Complements Fashion for Feminism s'hi podrà veure i comprar les creacions de roba i complements de Perrita Faldera, Niña de Fuego, Staphylococos Roba Artesana, Drap Art, Monona Complementos, Xinxaina, ReNoC, Caterina Vestidor, La Ciutat Invisible, etc.

FashionforFeminism_anverso

Hi haurà també donacions de blocs de moda i tendències com Not here to please you. Activitats infantils a càrrec de l' Espai Infantil i per a mares i cuidadores de Ca la Dona, aperitiu i beguda a preus populars; dinar popular del catering de Ca la Dona; taller de reciclatge de roba 'Mi-Nou' (es pot portar una peça de roba pròpia per a customitzar-la); sorteig solidari; paradetes informatives de Calala; racó-taller d'automaquillatge; música a càrrec de DJ Marimba i Cheikha Brigitte ...

Calala fa també una crida a fi que la roba que ja no s'utilitzi però que encara faci servei es regali per a recolzar el Mercat (roba d'estil vintage, casual o street wear, per a dones, homes, nenes i nens)

 

L'esdeveniment a Facebook

Web Calala

*(C / Ripoll, 25, Barcelona) de 11 a 21h