Poesia i Exposició de Susana Villafañe a la Casa de Granada de Barcelona

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Cultura - Temes Culturals

 

 

Aquest divendres 5 i dissabte 6 d'abril, s'organitzaran unes jornades de la Dona a la Casa de Granada de Barcelona, amb tallers, musica poesia i exposició de fotografies.

Les jornades s'iniciaran el divendres 5 amb un taller gratuït de creació literària i amb la presentació dels actes programats per al dia següent, dissabte 6.

Entre les activitats programades hi ha la projecció fotogràfica «El poder de la dona», de la nostra companya de la Independent,  l'actriu, fotògrafa i poeta Susanna Villafañe, on la figura de la dona està present en les diverses professions i activitats de les seves protagonistes.

Les fotografies van ser realitzades en diverses ocasions: congressos, jornades, presentacions i esdeveniments. A la mostra es veuran polítiques, empresàries, activistes, escriptores, artistes, etc. No només serà una exposició de fotos, sinó que a més hi haurà una presentació de cadascuna de les fotografiades i les circumstàncies en què van ser fetes les fotos.

A continuació d'aquesta mostra virtual hi haurà una representació poètica a càrrec de Susanna Tisler Steiner i Susana Villafañe amb poemes d'ambdues autores, sota el títol de «Sentiments i sensacions».

  


 

* Casa de Granada, Avinguda Meridiana, 315 baixos, Barcelona