Argentina: Tanca la inscripció per al Diploma Superior de Comunicació i Gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Comunicació - TICS - Publicitat - Formació

Divendres 8 de març es tanca la inscripció per a la 4ta cohort del diploma superior en Comunicació i Gènere en modalitat virtual dictat per l'Associació Civil Comunicació per a la Igualtat. Es tracta d'un postgrau dirigit a persones interessades en l'anàlisi i la producció d'informació amb enfocament de gènere. Les classes comencen el dilluns 18 de març. La següent cohort s'obrirà el març del 2014.
COMUNICAR IGUALTAT-El Diploma Superior de Comunicació i Gènere va començar a ser dictat el juliol del 2011. Actualment hi ha una cohort rebuda i una altra en procés de rebre la titulació. Es tracta d'un projecte educatiu dissenyat des de l'Associació Civil Comunicació per a la Igualtat amb l'objectiu de capacitar persones provinents dels diferents àmbits de la comunicació (periodisme, comunicació institucional, publicitat, entre d'altres) en l'anàlisi i la producció d'objectes comunicacionals amb enfocament de gènere.

Les persones que integren el Diploma i l'Associació Civil Comunicació per a la Igualtat compten amb una àmplia trajectòria en el camp del feminisme, els estudis de gènere i la democratització dels mitjans de comunicació.
L'equip docent està integrat per Mónica Tarducci, Maria Alicia Guitérrez, Carolina Balderrama, Amanda Alma, Helen Hernández Hormilla, Déborah Rifkin, Lorena Villafañe i Sandra Chaher, i la direcció és a càrrec de Sandra Chaher -presidenta de l'Associació Civil Comunicació per a la Igualtat i directora de l'agència de notícies de gènere COMUNICAR IGUALdad.