Donasport es consolida a Barcelona

Atención, abrir en una nueva ventana. PDFImprimirCorreo

Deportes - Deportes

No hay traducción disponible

Com a novetats inclou ioga, contact improvisació i una calçotada

Donasport_baixa

Donasport se celebra a Barcelona per quart any consecutiu al voltant de la celebració del 8 de març. Organitzat des de l'any 2010 per Dona Panteres Grogues, la divisió del Club Esportiu LGBT Panteres Grogues que impulsa la pràctica esportiva entre el col·lectiu de lesbianes, Donasport proposa enguany 15 activitats esportives i 5 activitats lúdiques a diferents espais de Barcelona entre l'1 i el 17 de març.

El programa combina, doncs, esport i lleure, i ofereix un ampli ventall de disciplines esportives no competitives que inclou senderisme, rutes en bicicleta, natació, tai-txi, bàsquet, running, ping-pong, patinatge en línia, hoquei patins, futbol, futbolí, ioga, natació sincronitzada, contact improvisació, voleibol platja i tennis platja. En l'àmbit lúdic diürn, destaca una calçotada prevista per al dia 3 de març, que es farà conjuntament amb una ruta en bicicleta entre El Prat de Llobregat i Torrelles de Llobregat i que és una de les novetats d'aquesta edició de Donasport. Altres novetats són una activitat de ioga el 13 de març i una de contact improvisació el dia 15. El contact improvisació és una dansa de contacte amb continguts tècnics de dansa occidental, Aikido (art marcial) i acrobàcia.

 

Festa Donasport
Donasport se celebra sempre durant el mes de març, al voltant del Dia Internacional de la Dona Treballadora, i organitza un dels seus actes socials centrals precisament la nit del dia 8 de març, concretament una trobada de dones per commemorar la diada. L'altre acte lúdic nocturn més important del certamen és la Festa Donasport, una trobada de tancament que enguany tindrà lloc el dissabte 16 de març a partir de les 22:00 h a Tarantina, que és el nom que pren el local Dietrich de Barcelona per acollir festes i trobades de dones cada dissabte. En paral·lel, des de l'any passat, s'organitza també un concurs de fotografia sobre la temàtica "la dona i l'esport", al qual es pot participar fins al 31 de març.

Donasport és un projecte d'integració i desenvolupament dirigit a la comunitat de lesbianes que té per objectiu fomentar l'esport entre les dones del col·lectiu LGBT per tal que puguin practicar-lo en termes d'igualtat i sense discriminació. Totes les activitats esportives són d'inscripció gratuïta.