Eva Piquer ha deixat el seu escó al Parlament

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Apoderament i Lideratge - Partits Polítics

"La política activa és avui més necessària que mai, però jo no sóc d'eixe món. Em sap un greu infinit i demano disculpes a tothom que calgui, però em veig incapaç d'empènyer a favor de la independència des del cantó erroni. De feina a fer n'hi ha molta i a tot arreu, i he vist claríssim que el meu paper és pressionar els partits polítics des de la societat civil" explica Eva Piquer.

 

628

 

 

Eva Piquer ha presentat aquest dimarts 19 de febrer la dimissió com a diputada del Grup Parlamentari d'ERC. Piquer i Gemma Calvet van ser els dos fitxatges independents d' Oriol Junqueras per reforçar la llista en les passades eleccions del 25 de novembre. Agnès Russiñol, provinent de les JERC i militant del casal de l'Eixample de Barcelona serà qui substiuirà a Eva Piquer.

Piquer és periodista i escriptora, Columnista durant molts anys al Punt Avui, ho és també des de fa temps a Nació Digital. Fins a ser diputada escrivia al diari ARA. I ha estat a través d'un article de títol El meu lloc és fora a Nació Digital on justifica la seva renúncia per raons personals i professionals.

 "Tenien raó els col·legues periodistes que m'advertien que no m'hi sabria veure, ocupant un escó de l'hemicicle. El que no podia imaginar ningú és que l'angoixa de saber-me en el lloc equivocat m'arribaria a superar del tot.La decisió de plegar (potser la més difícil que he pres mai) pot semblar precipitada, però és l'única sortida honesta que se m'acut", s'explica tot i deixant ben clar que manté la confiança en la candidatura en la qual va ser elegida: "Ho he confirmat de primera mà: els votants d'ERC-Catalunya Sí van fer l'aposta adequada, van confiar en la millor opció possible".