La Independent treu al mercat la seva primera APP per a iPhone i iPad.

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Media - ICT - Agències

There are no translations available.

img_app

La Independent, agència de noticies capdavantera en fomentar la igualtat, ha creat un model de comunicació no discriminatori, on les dones també són protagonistes de les noticies. La Independent amb un model de comunicació més participatiu i per tant més democràtic vol ser una eina estratègica de sensibilització per a la ciutadania. Per fer això possible, està a punt de néixer l'aplicació mòbil de La Independent.

L'esforç continuat de l'equip de La Independent, un equip format per voluntàries, ha permès que l'agència pogués mantenir-se i alhora consolidar-se com un espai de referencia dins el sector de la comunicació, no només a nivell local sinó també a nivell internacional.

Ara amb l'APP o l'aplicació mòbil, La Independent podrà arribar a més persones i ampliar la seva influencia entorn a la igualtat i als drets humans. L'APP esdevindrà un altaveu que permetrà difondre i donar a conèixer aquesta altre manera d'entendre el periodisme i la comunicació.

Els avantatges de la nostra APP (s'ha creat pel sistema Apple, més endavant hi serà per Android) són diversos, té una atractiva interfície, és ràpida, proveeix accés instantani a continguts i no requereix que les persones usuàries escriguin complicades adreces d'internet en un navegador... però sobretot permet arribar a molta més gent, ens permet adreçar-nos a un nou públic. Amb la descarrega* s'accedeix a la lectura de La Independent de manera indefinida i es pot accedir a les diverses temàtiques, als vídeos, a les imatges, a les noticies breus, i altres seccions.

Inclou una nova secció exclusiva de l'APP, el Quiosc*, que estarà destinada a articles i reportatges especials. El Quiosc començarà la seva programació una sèrie literària-culinària (escrits-receptes) que expressa, segons la premiada autora que hi ha sota la signatura Adriana V.G., la complexitat de ser una dona independent i l'habilitat que es necessita per manipular bé els ingredients de la vida: "Decidir ser autònoma no em va resultar gens fàcil perquè el binomi dona independent té les seves complicacions fins i tot al segle XXI. Es necessita molta energia per a viure emancipada, tot i que ben mirat, també es necessita una gran força moral per suportar les dèries de la parella. Em considero una supervivent pertinaç. Ah, si jo us expliqués! Millor dit, us explicaré." 

 

* La descàrrega única és de 2'99 euros

* El Quiosc té una descarrega addicional de 0,89€.