Jornades GÈNERE I BENESTAR: REPTES I RESPOSTES FEMINISTES

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Universitats - Conferències-Seminaris

Aquestes II Jornades de Recerca de l’iiEDG tenen com a un dels seus objectius mostrar les repercussions socials dels estudis i recerques de gènere. Per aquesta raó es centraran en identificar possibles camins que, des de diverses disciplines, portin cap a la construcció i consolidació del benestar social. Es fixen també com a objectiu promoure el debat i l’intercanvi d’idees entre personal investigador i professionals de diferents àrees de coneixement.

Els treballs fets amb perspectiva de gènere han mostrat la importància de situar l’estudi del benestar en la intersecció de diferents àrees de coneixement. La interdisciplinarietat permet identificar nous elements, no considerats anteriorment, i això fa possible tenir en compte les seves interaccions i atribuir-los uns significats que, si s’analitzen de forma aïllada, queden ocults.

L’intercanvi interdisciplinari i inter- universitari, juntament amb la transferència de coneixements derivats de les recerques amb perspectiva de gènere, són objectius fonamentals de l’iiEDG. Per aquesta raó s’ha buscat que professionals de diferents àrees del coneixement analitzin el benestar social des de perspectives plurals.  


(8 i 9 NOVEMBRE 2012, Sala d’Actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona. Important. La inscripció és obligatòria i gratuïta. El període d’inscripció és des del 26 de setembre al 25 d’octubre)