Màster virtual en Igualtat i Equitat en el Desenvolupament de Cooperacció

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Universitats - Estudis

Obert el procés de matriculació del Màster virtual en Igualtat i Equitat en el Desenvolupament de Cooperacció

El mes d’octubre començarà la II edició del Màster en Igualtat i Equitat en el Desenvolupament que coordina Cooperacció i que a diferència de la primera edició, ha canviat de nom, que no de contingut i, ara, es fa amb la Universitat de Vic.

El Màster en Igualtat i Equitat en el Desenvolupament pretén formar les persones professionals de les organitzacions involucrades en la cooperació internacional des d’una perspectiva de gènere, posant especial atenció a la integració de plantejaments i debats de les teories feministes en les pràctiques de la cooperació al desenvolupament.

L’adquisició de competències cognitives i pràctiques relatives a la perspectiva de gènere en la cooperació internacional així com les competències en dinàmiques personals i interpersonals de l’alumnat formen part dels objectius pedagògics d’aquesta formació i també:

• Conèixer i analitzar les causes de la desigualtat de gènere en el marc de la cooperació al desenvolupament.

• Conèixer les referències històriques i filosòfiques de les teories sobre desenvolupament.

• Aprendre els instruments normatius, tècnics i polítics internacionals més innovadors amb perspectiva de gènere.

• Desenvolupar eines i habilitats personals, col•lectives, tècniques i polítiques per al treball de cooperació.

Període de matriculació
Prèviament al procés de matriculació és necessari fer la sol•licitud enviant un currículum professional i personal i una carta de motivació al correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la fins el 30 de juny.

Del 2 al 6 de juliol es farà la valoració de les sol•licituds rebudes i la selecció de l’alumnat. El període de matriculació es farà a partir del 9 de juliol i en el cas que quedin places disponibles, s’obrirà un segon període per enviar sol•licituds d’accés del 3 al 14 de setembre de 2012.

La durada del Màster és d’octubre de 2012 a desembre de 2013.

Més informació: http://www.cooperaccio.org