Generalitat i dones migrades busquen fixar noves línies de treball

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Migracions - Migracions

Una vintena d'entitats de dones migrades van ser convocades per l'Institut Català de les Dones (ICD) i la Direcció General per a la Immigració a fi d'establir noves línies de treball, comunicació i col·laboració entre la Generalitat de Catalunya i el col·lectiu de estrangeres residents al país.

En una nota de premsa, l'ICD assenyala que la seva presidenta, Montse Gatell, i el director general per a la immigració, Xavier Bosch, es van reunir amb dones migrades aquesta setmana a la seu de l'ICD. Es va establir realitzar reunions trimestrals amb totes les entitats de dones estrangeres "per conèixer de primera mà i en profunditat el contingut i l'abast dels projectes que desenvolupen".

L'objectiu és potenciar la col·laboració de l'ICD i les entitats de dones migrades, així com el treball en xarxa, la transmissió de bones pràctiques i la interrelació entre entitats de diverses procedències.

Gatell va dir que "un increment dels canals de comunicació i coneixement amb les entitats de dones migrades facilitarà la identificació dels seus interessos i necessitats i millorarà el suport que oferim des de l'ICD".

Bosch va destacar "el paper de les entitats de dones migrades en la sensibilització i transmissió d'informació a les mateixes dones del seu entorn sobre els drets indiscutibles i inqüestionables que totes les dones tenen pel fet de viure a Catalunya".