Una altra nit inoblidable a: "Les Nits de la Independent"

There are no translations available.

Inoblidable és l'expressió que queda en la memòria de les persones assistents a la vetllada de la segona jornada celebrada la nit del 29 de maig a les NITS INDEPENDENTS, efectuada l'últim dimarts de cada mes al Bar la Valentina del Barri Gòtic.

 

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Aquesta vegada amb la participació de l'escriptora, periodista, investigadora i catedràtica de la Universitat Autònoma de Barcelona Juana Gallego, que també forma part de l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya i de la Xarxa Internacional de Periodistes amb Visió de Gènere. Joana esplèndida en el seu llenguatge, va amenitzar la nit amb un deliciós i interessant relat sobre el seu últim llibre: "Putes de pel·lícula". En ell fa una minuciosa anàlisi de la imatge de la prostitució al cinema i ho il·lustra amb innombrables pel·lícules que s'han produït a través del temps des de la dècada dels cinquanta. Mireu book-trailer del libre "Putas de película. Cien años de prostitución en el cine", que està  apunt de sortir d'imprenta. 


Book trailer Putas de película (pásalo)Explica que escriure aquest llibre li ha representat un ardu treball, però que va ser amè i divertit, perquè a més de dedicar-se a veure i a escodrinyar en cadascuna de les pel·lícules més vistes, taquilleres i romàntiques d'ahir i d'avui, va trobar que guarden moments, situacions i gestos tan suggerents sobre la prostitució, que la motivarn encara més en la seva exhaustiva investigació. Va aprendre que el llenguatge cinematogràfic és tan suggerent que va més enllà d' allòa que l'espectador pot veure.

Va acompanyar l'acte Rafael Morales interpretant dues cobles populars que van entusiasmar al públic present

El patrocini aquesta vegada a càrrec de la perruqueria "Exclusiva", que va obsequiar amb un tall, rentat i assecat de cabell, i un arranjament d'ungles de mans i peus.

La Propera vetllada serà després de l'estiu, el 25 de setembre, últim dimarts del mes, hi haurà a les NITS, un homenatge a Mèxic i la seva independència, amb una cantant mexicana de primera categoria.

Les amfitriones, Amada Santos  i Diva Criado, van agrair l'assistència a totes les persones convidades i vàren manifestar la seva satisfacció de ser cada día més.