Vilanova i la Geltrú: DONART 2012 : “ Cartes a l’Univers” Lourdes Fisa.

Atención, abrir en una nueva ventana. PDFImprimirCorreo

Cultura - Arte

No hay traducción disponible
DONART 2012 : “ Cartes a l’Univers” Lourdes Fisa.

  9 de març -1 abril.  

 “Pintar, dibuixar, gravar, escriure des de l’univers íntim i enviar cartes,  esperant alguna resposta a tantes preguntes formulades. Un traç, un color, una textura, una idea que busca  formes i el seu lloc en aquest món, de vegades il·legible, que canvia vertiginosament i ens agradaria entendre”. I així presenta Lourdes Fisa  aquesta exposició Cartes a l’Univers tot un imaginari personal que busca una comunicació amb el públic, és a dir a tots els universos possibles.

 

Lourdes Fisa, (Corbera Ll., Barcelona, 1964).  Va estudiar Belles Arts a Barcelona, i va ampliar estudis a Universitats d’Alemanya i Chicago. Inicià el seu recorregut expositiu l’any 1988 a Barcelona, i ha exposat regularment el seu treball presentant individualment la seva obra en diferents ciutats com Barcelona, Saragossa, Madrid, Bilbao, València, Lisboa, Luxemburg, París, Chicago… La seva obra es troba en diverses col·leccions públiques i privades.

 En el seu treball hi ha un especial interès per la llibertat de mètode; és un híbrid de diferents disciplines artístiques, com pintura, gravat, fibra de vidre, instal·lació. Darrera de cadascuna de les seves obres hi ha un rerefons poètic, que s’aproxima a una idea conceptual que va més enllà d’allò que els nostres ulls capten. Amb intenció d’unir allò divergent i amb una mirada oberta, ens fa partícips d’experiències i memòries viscudes, reivindicant l’art com un mètode de coneixement.

Centre d’Art Contemporani LA SALA.  CC/ Joaquim Mir 12. Vilanova i la Geltrú

Inauguració: 9 de març a les 19h. Horaris: de dimarts a dissabte :18-21h. Dissabtes, diumenges i festius : 11-14 h

Visita guiada per l’autora: Diumenge 11 de març a les 12h.

Organitza: Associació de Dones La Frontissa.

Comissària: Francesca Calaf.

 Col·laboren: Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Departament d’ Equitat, Institut Català de las Dones.