Sis anys des del primer domini .cat

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Comunicació - TICS - Publicitat - Digitals

Més de 50.000 particulars, entitats, empreses, petits negocis i multinacionals, d'aquí i de fora, formen part de la comunitat puntCAT

El 13 de febrer de 2006, només cinc mesos després que la ICANN aprovara la creació del domini .cat per a la comunitat catalanoparlant a Internet, es posaven en funcionament les primeres pàgines .cat. Sis anys després, .cat s'ha consolidat com un domini útil i de qualitat. És una finestra per donar a conèixer la llengua catalana al món però també per a que el món s'adreci a les persones catalanoparlants en la seva llengua.

La Fundació puntCAT ho celebra amb la presentació d'un audiovisual sobre el domini i una promoció de .cat a meitat de preu

L'acurat audiovisual de 5 minuts dona a conèixer la vida de .cat i la gran implicació en aquest projecte de l'equip puntCAT i al seu capdavant, el director, Jordi Iparraguirre " des de l'ambiciosa iniciativa sortida de la societat civil fins a convertir-se en un model de domini d'Internet internacionalment reconegut, altament valorat i copiat per altres dominis". Està subtitulat en castellà, anglès i francès,  i destaca els tres pilars sobre els que es sustenta el domini: excel·lència, lideratge tecnològic i finalitat social.  

També per celebrar els sis anys, ofereixen un descompte en un domini .cat per a un any, a través d'unes respostes a quatre preguntes que apareixen al final del video ( veieu la pàgina http://promo.totssom.cat)