Manifest sobre la Biblioteca i Centre de Documentació de la Dona de Valencia

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Convocatòries-Comunicats - Comunicats

Les Organitzacions de Dones de la Comunitat Valenciana davant les declaracions que la directora general de Família i Dona va realitzar, davant de més d'un centenar de persones, el passat Divendres 16 de Desembre en el local de la Biblioteca de la DGFM i que a continuació transcrivim " L'actual encarregada serà substituïda per una professional amb dedicació exclusiva, documentalista acreditada i no es donarà ni un pas enrere ",

Manifestem el següent:
1) Amb la substitució de l'actual encarregada Cristina Giner Arbiol, es malgasta el coneixement professional i l'especialització adquirida durant cinc anys de treball en aquesta Biblioteca, perdent-se a més un lloc de treball importantíssim en els temps de crisi que vivim.

2) Si el lloc de Bibliotecària està amortitzat no entenem en qualitat de què la nova documentalista va a ocupar-lo.

3) No està clara la dedicació exclusiva de la nova professional perquè segons les nostres informacions compaginaria dos llocs de treball.

4) El correcte funcionament de la Biblioteca de la Dona exigeix ??la presència de dos professionals, com així ha passat en els anys de la seva millor atenció, així com tornar a la correcta dotació pressupostària que la Biblioteca va tenir fins al 2010.

Per tot això i atenent-nos a les paraules de la directora general Sra Celia Ortega

SOL · LICITEM:


1) La permanència com a bibliotecària de Cristina Giner Arbiol per la seva demostrada especialització, d'acord amb la fórmula que aquesta Administració consideri més adequada per tal d'assegurar la qualitat del servei.

2) Que la nova documentalista tingui dedicació exclusiva a la Biblioteca i que es torni a crear la plaça de Bibliotecària de la mateixa.

3) Només el compliment d'aquestes condicions permetria que la Biblioteca estigués oberta a la ciutadania en l'horari adequat a un servei públic, ja que aquests moments i segons paraules de la directora general romandrà tancada del 21 de desembre 2011 al 15 gener 2012 .

4) Esperem que aquestes peticions siguin escoltades i valorades i volem manifestar davant les autoritats i el conjunt de la Ciutadania que ens mantenim a l'espera que les nostres reivindicacions siguin satisfetes i seguirem vigilants perquè la nostra Biblioteca continuï sent un referent, juntament amb altres Biblioteques i Centres de Documentació de Dones, per al conjunt del País.

20 desembre 2012

Associacions de dones i entitats d'Igualtat de la Comunitat Valenciana

 

Enllaç per a signar contra el tancament!!