Presentació de la novel·la 'Mai vam ser a Katmandú' a la biblioteca Sant Pau-Santa Creu

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Cultura - Literatura

Crònica de l'autora

 

cas

El Banc del Temps del Raval, entitat de la qual sóc usuària i col·laboradora dins de la secretaria, i que es troba ubicada a la seu de l'Associació Sociocultural Ibn Batuta, va presentar la meva novel·la, Mai vam ser a Katmandú, a la biblioteca Sant Pau-Santa Creu, en el marc de les activitats culturals que s'ofereixen als i les usuàries del Banc del Temps, gran part immigrants del Paquistan i del Marroc, veïns i veïnes del barri del Raval. En acabar l'acte, vam oferir  te i pastes marroquines al públic, mentre seguíem xerrant animadament.

 

 Mai vam ser a Katmandú, va veure la llum al setembre del 2010, i un any després segueix present a les llibreries i sent protagonista de conferències, clubs de lectura i presentacions, tant a Barcelona com als voltants de la ciutat.

 

 

1C4

 

Laura, Elena, Glòria, Ruth i la Teresa, cinc dones actuals i urbanes, personatges principals d'aquesta novel·la, segueixen compartint amistat i vivències en una història en la qual qualsevol dona pot veure's reflectida i en la qual els homes poden reconèixer les dones que els envolten cada dia. La seva lectura segueix provocant somriures còmplices i alguna llàgrima, amb el teló de fons de la ciutat de Barcelona, una protagonista més d'aquest llibre.

L'esdeveniment va tenir lloc el passat 28 d'octubre i va ser presentat per Fàtima Ahmed, responsable de l'Espai Dona dins de l'Associació Ibn Batuta, i col·laboradora, també, del Banc del Temps del Raval.

 

susana