Surt la Revista Interamericana d'Estudis Feministes

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Universitats - Publicacions

La Xarxa Interamericana de Formació en Dones, Gèneres i Desenvolupament amb Equitat (RIF GED) del Col.legi de les Amèriques (COLAM), de l'Organització Universitària Interamericana (OUI) ha anunciat la sortida del primer número de la revista semestral, Revista Interamericana d'Estudis Feministes.

Editada i coordinada mancomunadament per part de la membresia de la RIF-GED i col.laboradores, la revista procura encoratjar la producció, difusió i intercanvi de coneixements i informació entre la comunitat acadèmica dedicada als estudis feministes, de gènere i sexualitat en les Amèriques, així com la difusió i el debat del pensament feminista contemporani.

El director executiu és Fernando Daniels, la Coordinadora Acadèmica és Carmen Colazo i la Coordinadora editorial Yuderkys Espinosa. La revista compta amb la col.laboració de l'equip editor interuniversitari conformat per acadèmiques i feministes de primer nivell.

La Revista estarà disponible per veure en línia a la pàgina web:

http://www.oui-iohe.org/webcolam/rifged/

i directament a l'enllaç:

http://issuu.com/rif-ged/docs/n_mero_1_investigaci_n_feminista_y_universidad_pla.

Per descarregar-la en PDF anar a:

http://www.oui-iohe.org/webcolam/rifged/Numero1_Investigacion_Feminista_y_Universidad.pdf.

Per a qualsevol informació addicional, escriure a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

- Xarxa Interamericana de Formació en Dones, Gèneres i Desenvolupament amb Equitat - RIF-GED

Col.legi de la Amèriques

Organització Universitària Interamericana - OUI

http://www.oui-iohe.org/webcolam/