Partida de 197.000 euros per programes d'igualtat 2011 segons conveni de L'ICD i l'IM

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Equality - Igualtat

There are no translations available.

L’acord  de signatura d'aquest 28 de juny s’inscriu en el conveni-marc de col·laboració que l’Institut Català de les Dones (ICD) i l’Instituto de la Mujer van signar el 1997 per dur a terme de forma conjunta programes i actuacions dirigides a les dones en programes d'igualtat de tracte i d'oportunitats.
 

L’acord preveu una inversió de 197.000 euros per aquest 2011, 67.715 dels quals els aportarà l’ICD i la resta l’Instituto de la Mujer. Aquests diners seran destinats a afavorir la participació política, social, econòmica, cultural i esportiva de les dones.


 
La finalitat és proporcionar a les dones recursos per a la seva autonomia i desenvolupament personal i social, contribuïnt alhora a millorar la qualitat de vida, fer visibles les polítiques de dones i transformar les polítiques públiques amb la incorporació efectiva de la perspectiva de gènere i de les dones.

Fonts de l'ICD han comunicat a La Independent que s'estan estudiant les prioritats dins dels temes previstos en el conveni ja que és l'ICD l'organisme encarregat de la gestió d'aquest fons econòmic.